I konačno je stigao taj dan. Zajedno se družimo više od godinu dana, a samo u tom periodu postigli smo mnogo toga. Smatramo da smo  jedno od najaktivnijih udruženja na području naše Općine (možda i šire), a svakodnevno se ugodno družimo, razmjenjujemo iskustva, prolazimo skupa dobre i manje dobre stvari, pružamo podršku, ali i učimo zajedno.

Naš mali tim iz dana u dan raste, a danas smo izuzetno sretni jer smo do neki dan bili uskraćeni za vlastitim prostorijama za rad, u kojima možemo sprovoditi sve naše aktivnosti. Danas to više nije tako. Danas smo konačno priveli kraju sve radove na renoviranju naših prostorija, a ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima onima koji su nam pomogli kako bismo i ovu aktivnost uspješno sproveli kraju.

Prije svega, zahvaljujemo se našim dragim donatorima i sponzorima, medijima koji nam pružaju bezuvjetnu pažnju, a svakako zahvale idu i ljudima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće izvesti. Ovim putem ih nećemo nabrajati, jer nas je mnogo, a svi ćemo se pronaći u ovim riječima.

 

No, ono što hoćemo danas najavati, jeste svečano otvorenje naših prostorija, a taj termin zakazujemo za sutra od 16.00 sati. Znate gdje se nalazimo, pa ne čekajte, već nam se pridružite i podijelite sa nama i ovaj sretni trenutak. Zajedno ćemo piti sokove, jesti kolače, piti kafu, razgovarati, smijati se i slikati se….a ondaaaaa….

Onda prelazimo u restoran Libertas, koji se nalazi u hotelu Konak, gdje nas čeka spektakularna zabava povodom ovog našeg sjajnog dana, na koji smo svi dugo čekali.

Dragi naši, drage naše, pacijenti, pacijentice, dragi ljudi koji ste nam podrška od samog  početka, i svi vi koji na bilo koji način doprinosite radu našeg udruženja – dobro nam došli!

Nalazimo se u ulici Hamdije Pozderca, na broju 6, odmah iznad Zavoda za zdravstveno osiguranje.

Očekujemo Vas sa oduševljenjem!

Vaše udruženje za pomoć oboljelima od karcinoma “Sutra je novi dan”