Već je prošlo skoro mjesec i pol otatako smo ušli u novu 2018.godinu. Za naše udruženje ova 2018.godina je započela uspješno i pozitivno.

Na samom početku, radosna vijest bila je da smo konačno uselili u naše nove prostorije, čije renoviranje smo uspješno sproveli uz pomoć dragih nam donatora, donatorki i ostalih aktivista.

https://www.sutrajenovidan.org/nove-prostorije-za-udruzenje-sutra-je-novi-dan/

Nedugo nakon toga, otpočeli smo i sa prvim aktivnostima u sjedištu udruženja.

Ono što je posebno bitno za izdvojiti su besplatne psihološke radionice koje se održavaju dva puta sedmično, u poslijepodnevnim terminima. Više o tome pročitajte na https://www.sutrajenovidan.org/pocelo-besplatno-psiholosko-savjetovanje-za-korisnike-udruzenja-sutra-je-novi-dan/.

Nakon toga, pred kraj januara održali smo i prvu Izvještajnu skuštinu udruženja sa članovima Upravnog odbora. Na sastanku su predstavljene sve regularne aktivnosti koje su obrađene u prethodnoj godini, ali usvojen i plan rada udruženja za naredna tekuća četiri mjeseca u 2018.godini.

Kraj januara ispraćen je edukativnim predavanjem o obilježavanju mjeseca borbe protiv karcinoma grlića maternice. Više detalja na https://www.sutrajenovidan.org/strucno-predavanje-povodom-obiljezavanja-mjeseca-borbe-protiv-grlica-maternice/ .

 

Naravno, otpočeli smo i sa aktivnostima naših druženja i radionica u prostorijama udruženja.

Sve u svemu, sretni smo zbog uspješnog početka 2018.godine, a naše drage članove, članice, i sve ostale koji podržavaju naš rad pozivamo da nam se pridruže na druženjima u našim prostorijama.

Uvijek ste nam dobrodošli.

 

Vaše udruženje „Sutra je novi dan“